fb
Ideal bramywroclaw

OFERTA SPECJALNA smartCONNECTED


Obowiązek informacyjny

Administratorem danych osobowych Użytkownika udostępnionych za pośrednictwem formularza kontaktowego, czyli podmiotem decydującym o celach i sposobach ich przetwarzania jest PW IDEAL KŁÓSEK ANDRZEJ Ośno 12, 57-120 Wiązów NIP: 9141036625 (dalej jako Administrator).
Podane przez Użytkownika w formularzu kontaktowym dane osobowe są przetwarzane przez Administratora na podstawie zgody wyrażonej przez Użytkownika, w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE - zwanego dalej RODO.
Podanie danych osobowych zawartych w formularzu kontaktowym jest dobrowolne. Użytkownik ma prawo do cofnięcia wyrażonej zgody w dowolnym momencie poprzez kontakt z Administratorem (ideal@ideal-rolety.pl) bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do swoich danych osobowych w każdym czasie, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych.
Administrator przetwarza dane osobowe Użytkownika Serwisu w następujących celach:
Komunikacji z Użytkownikiem, w szczególności obsługi reklamacji dotyczących produktów lub usług Administratora;
Przedstawiania Użytkownikowi ofert handlowych drogą elektroniczną;
Przedstawiania Użytkownikowi ofert handlowych w kontakcie telefonicznym.
Administrator może przetwarzać dane osobowe Użytkownika podane w formularzu kontaktowym również w następujących celach:
w celu zawarcia i realizacji ewentualnej umowy pomiędzy Użytkownikiem a Administratorem oraz obsługi Użytkownika jako klienta Administratora zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. b) RODO;
w celu prowadzenia rozliczeń finansowych z Użytkownikiem będącym klientem Administratora tytułem realizacji ewentualnej umowy zawartej między stronami, a także ewentualnego dochodzenia roszczeń od Użytkownika będącego klientem w ramach prawnie uzasadnionego interesu Administratora zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. f) RODO oraz spełnienia obowiązków prawnych Administratora wobec organów podatkowych na podstawie odrębnych przepisów zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c) RODO;
w celu realizacji działań marketingowych Administratora w ramach prawnie uzasadnionego interesu Administratora w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. f) RODO, a także zgodnie z oświadczeniami woli dotyczącymi komunikacji marketingowej złożonymi wobec Administratora. Zgody udzielone w zakresie komunikacji marketingowej (np. na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną lub kontakt telefoniczny w celach marketingu bezpośredniego) mogą być wycofane w dowolnym czasie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
w celu realizacji obowiązków prawnych Administratora wobec Użytkownika określonych w RODO, w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. c) RODO.
Więcej informacji dotyczących powyższych celów przetwarzania danych osobowych Użytkownika znajduje się w Polityce prywatności opublikowanej w Serwisie.

Dane osobowe Użytkownika nie są przekazywane przez Administratora podmiotom trzecim.

Administrator przechowuje dane osobowe przez taki okres, jaki jest konieczny do osiągnięcia określonych celów, tj.:

przez okres prowadzenia działalności gospodarczej przez Administratora.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub problemów związanych z przetwarzaniem danych osobowych należy kontaktować się z Administratorem pod następującym adresem: ideal@ideal-rolety.pl
Użytkownik ma prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.


Współpracujemy z:

WIŚNIOWSKI - RAZEM RATUJMY MAŁE SERDUSZKA
WIŚNIOWSKI - RAZEM RATUJMY MAŁE SERDUSZKA
WIŚNIOWSKI - BRAMY , DRZWI , OGRODZENIA
WIŚNIOWSKI - BRAMY , DRZWI , OGRODZENIA
LEWENS - MARKIZY , OGRODY ZIMOWE , DACHY SZKLANE
LEWENS - MARKIZY , OGRODY ZIMOWE , DACHY SZKLANE
SELT - MARKIZY , PERGOLE , REFLEKSOLE , ŻALUZJE FASADOWE , SUNBREAKERY
SELT - MARKIZY , PERGOLE , REFLEKSOLE , ŻALUZJE FASADOWE , SUNBREAKERY
NICE - BRAMY GARAŻOWE , SZLABANY , AUTOMATYKA DO BRAM
NICE - BRAMY GARAŻOWE , SZLABANY , AUTOMATYKA DO BRAM
SOMFY - INTELIGENTNE DOMY , AUTOMATYKA DO ROLET , BRAM , MARKIZ
SOMFY - INTELIGENTNE DOMY , AUTOMATYKA DO ROLET , BRAM , MARKIZ
PROGRESS ECO - OGRODZENIA GABIONOWE
PROGRESS ECO - OGRODZENIA GABIONOWE
MOBILUS MOTOR - AUTOMATYKA DO ROLET
MOBILUS MOTOR - AUTOMATYKA DO ROLET